Camp to the Future | ANWB

Het programma

Het programma is rond! Het belooft een mooie avond te worden met zowel feestelijke als informatieve elementen. Wij informeren u graag over het complete programma.

17:00 Start programma

Jaap van der Linden

1 Opening

Welkomstvideo en openingswoord door Jaap van der Linden, Business owner ANWB Kamperen

Over Jaap van der Linden Al 15 jaar werkzaam bij ANWB in diverse functies en de laatste vier jaar als business owner van ANWB Kamperen. ANWB Kamperen is als marktleider verantwoordelijk voor het bereik van zo veel mogelijk Nederlandse kampeerders, met informatie en advies en relevante en persoonlijke dienstverlening, waarbij de leden van ANWB altijd een streepje voor hebben. ANWB heeft een rijke en lange traditie in de kampeermarkt en daarmee een schat aan kennis en ervaring die wij dagelijks inzetten om kampeerders, ANWB en onze partners met elkaar te verbinden.

Terugblik 2020 - Themavideo

2 In gesprek met...

Loek van de Loo

Ondernemen in coronatijd Videogesprek met Loek van de Loo, camping ondernemer

Over Loek van de Loo Ondernemer Loek van de Loo heeft zijn sporen in deze branche verdiend. Als voormalig eigenaar van Vacanceselect heeft hij het bedrijf laten uitgroeien van één camping aan het Gardameer tot een internationaal opererende vakantie-aanbieder. Ook introduceerde Loek bijna jaarlijks unieke glampingaccommodaties en was hij een voortrekker van internationale online campingportals. Nadat het bedrijf wordt overgenomen door het Franse Vacalians blijft hij actief in de vakantiemarkt; hij start het bedrijf Vacanze Col Cuore en biedt glampingvakanties in Italië en vanaf 2021 in Nederland aan. Toen in maart nagenoeg alle grenzen in Europa dicht gingen bleven de boekingen uit. Hoe biedt je een crisis als deze het hoofd als de zo belangrijke buitenlandse markt het laat afweten? ANWB gaat met Loek in gesprek over de uitdagingen van de campingbranche in het algemeen en in coronatijd in het bijzonder.

Marjon Kaper

ANWB Kamperen en haar activiteiten Gesprek tussen Jaap van der Linden en Marjon Kaper, directeur ANWB Reizen

Over Marjon Kaper Na haar afstuderen als ingenieur in Delft, is Marjon managementtrainee geworden bij ING. Ze werkte 10 jaar bij ING en daarna 5 jaar bij Rabobank. In deze periode heeft ze vooral commerciële leidinggevende functies mogen uitvoeren. Op haar 40e maakte ze de overstap naar NS vanwege haar passie voor treinreizen. Bij NS was ze tot en met oktober 2017 directeur van NS International, verantwoordelijk voor de internationale treinen en de verkoop van internationale tickets. Sinds november 2017 werkt ze bij ANWB. Ze is als directeur van ANWB verantwoordelijk voor de vakantie- en vrijetijdsproducten van ANWB, zoals de touroperatingactiviteiten (onder de merken FOX, Pharos, TravelHome en ANWB), ANWB Kamperen en Eropuit in Nederland (wandel- en fietsroutes en uitjes voor de leden van ANWB).

Newsroom - door reporter Mark Wijsman
Vraag en antwoord Loek van de Loo

Camping van het Jaar

3 Uitreiking Camping van het Jaar Award - deel 1De mooiste charmecamping in Nederland en over de grens

De beste kleine camping in Nederland en over de grens

Camping Key Europe

4 Uitreiking CKE certificatenSpeciale onderscheiding aan campings die zich maximaal hebben ingezet voor CKE-kaarthouders.

Richard van Hooijdonk

5 De toekomst van werken, leven en ondernemen

door Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist

Over Richard van Hooijdonk Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch veranderen. Met zijn internationale researchteam van 15 specialisten volgt hij dagelijks vele trends op de voet. Tijdens een 45 minuten durende workshop geeft hij een inkijkje in de veranderende wereld en zoomt hij ook in op specifieke trends in de vakantie- en kampeermarkt. Aan de hand van inzichten en praktische tips laat Richard zien hoe u het heft in handen neemt en kunt inspelen op de veranderende behoeften. Zo krijgt u antwoord op de vraag: hoe kan ik mijn organisatie toekomstbestendig maken? Richard inspireert en geeft tegelijkertijd heel concreet handvatten die meteen in de praktijk toegepast kunnen worden.

Jaap van der Linden

6 Uitreiking Camping van het Jaar Award - deel 2De meest gewaardeerde huuraccommodatie in Nederland en over de grens

De fijnste gezinscamping in Nederland en over de grens

Campingfoto van het Jaar

7 Bekendmaking winnaar fotowedstrijdWelke camping heeft de mooiste campingfoto ingestuurd?

Mark Wijsman

8 AlgemeenNewsroom - door Reporter Mark Wijsman
Vraag en antwoord Richard van Hooijdonk

Afsluiting door Jaap van der Linden

19:00 - 19:30 Einde programma