Camping Awards 2021

De winnaars en genomineerden van 2021!

Al dertig jaar organiseert ANWB Kamperen de Camping van het Jaar Verkiezing. In dit lastige coronajaar hebben wederom bijna 25.000 Nederlandse kampeerders hun stem laten horen om hun favoriete camping te ondersteunen!

Van 6 juli tot en met 26 oktober mochten kampeerders hun stem uitbrengen via de algemene stemlink anwbcamping.nl/stemmen. Met hulp en expertise van onderzoeks- en adviesbureau Q& A en een strikte controle op dubbele stemmers is er gezorgd voor een 100 % fraudebestendige en eerlijke publieksverkiezing. De beoordeling van de campings vond plaats in vier categorieën en op negen aspecten. Door de weging van de aspecten heeft niet automatisch de camping met de meeste stemmen gewonnen, maar juist de camping die hoog scoort op een bepaald onderdeel, bijvoorbeeld op klantvriendelijkheid. De vier categorieën zijn:

De fijnste gezinscamping

Campings waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

Genomineerden Nederland

Genomineerden over de grens

De meest gewaardeerde huuraccommodatie

Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Bijvoorbeeld een tipi, een dubbeldekker tent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of denk aan comfortabele huuraccommodaties op ruime plekken.

Genomineerden Nederland

Genomineerden over de grens

De mooiste charme camping

De mooiste charme campings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk gedroomde plekjes met veel gastvrijheid door de campingbeheerder.

Genomineerden Nederland

Genomineerden over de grens

De beste kleine camping

Campings met minder dan 60 plaatsen. Deze campings liggen vaak wat meer in de natuur. De faciliteiten en activiteiten op een kleine camping zijn vaak beperkt, zoals de aanwezigheid van een zwembad of supermarkt.

Genomineerden Nederland

Genomineerden over de grens